decibel groep kerst 22

 Foto: Michael Jansse

 

Welkom bij Popkoor Decibel

 

NIEUWS!

 

In 2023 bestaat Decibel 25 jaar. Dat gaan we vieren we met een groot concert 'Popkoor Decibel sings Memories' in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord.

De kaartjes kosten slechts € 12,50 per stuk en zijn inclusief een pauzedrankje.

Kaartjes bestellen kan via deze link Popkoor Decibel sings Memories – Verhalenhuis Haarlem

 

 

Zingen zit in onze natuur. Je doet het als je blij bent of ontspannen, op de fiets, onder de douche en op feestjes. Samen zingen brengt extra plezier. Bovendien is het bewezen fysiek en mentaal goed voor een mens.

Popkoor Decibel Driehuis is opgericht in 1998 en is een gemengd koor van 45 stemmen sterk met als dirigente Aswintha Weidema.
Aswintha: 'We gaan voor kwaliteit op een ontspannen manier'. De meeste nummers zingt zij in, zodat je er ook thuis mee aan de slag kan. In 2023 stopt zij na 25 jaar als dirigent bij ons koor. Gelukkig hebben wij al een nieuwe dirigent, Hans van Breugel. Hij neemt het stokje in december van Aswintha over.


We zingen vierstemmig en treden ongeveer vier keer per jaar op in de regio. Wij repeteren op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de aula van het Ichthus Lyceum aan de Wolff en Dekenlaan 1, 1985 HP Driehuis en schenken koffie en thee in de pauze.

Een greep uit ons repertoire

Bohemian Rhapsody
Rollercoaster
Hotel California
Une belle histoire
Mister Blue Sky
Never gonna give you up
One day like this

Regelmatig is er ruimte voor nieuwe koorleden, het kan zijn dat je even op de wachtlijst komt. Maar laat je daardoor niet ontmoedigen.
Ben je tussen de 20 en 60 jaar en ben je dol op zingen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zorgen ervoor dat er een persoonlijk begeleider voor je is en de bladmuziek voor je klaar ligt voor deze avonden. Er zijn geen kosten aan de proefavonden verbonden. De contributie bedraagt in 2023 € 150,- per jaar. De contributie voor 2024 is nog niet bekend.

Volg jij ons al? Klik hieronder